weerman (weerman) wrote,
weerman
weerman

 • Mood:
 • Music:

Droog, in het zuiden en zuidoosten mogelijk wat zon.

Het is inmiddels overal droog en in het zuiden van het land is de bewolking hier en daar al wat minder dik en zou vanmiddag de zon af en toe door kunnen breken. Elders blijft het weliswaar bewolkt, maar wordt het minder grijs en nevelig. Ook de zichten aan de lijzijde van het IJsselmeer, waar nu nog mist zit, lopen geleidelijk wat op. Op de meeste plaatsen wordt het 8 of 9 graden, maar als de zon echt doorbreekt kan het lokaal 12 graden worden. Al met al vrij zacht voor eind februari. De wind neemt geleidelijk af, is nu nog meest matig uit zuidwest, rond kracht 3, en wordt tegen de avond zwak en veranderlijk.

Komende nacht zijn er in het zuiden en zuidoosten van het land waarschijnlijk opklaringen. Elders blijft het meest bewolkt. Daar waar het opklaart, kan gemakkelijk dichte mist ontstaan en daalt de temperatuur tot net boven het vriespunt. Elders ligt de minimumtemperatuur rond +3 graden. Er staat weinig wind.

In de loop van zondagochtend lost de mist geleidelijk op, maar de (sluier)bewolking neemt toe dus meer dan een waterig zonnetje zit er waarschijnlijk niet in. Maar het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 9 graden in het Waddengebied en 14 graden in het zuidoosten. De zwakke wind komt eerst uit oost tot zuidoost, later op de dag wordt de wind veranderlijk.
 • Post a new comment

  Error

  Comments allowed for friends only

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 2 comments