weerman (weerman) wrote,
weerman
weerman

 • Mood:

Eerst nog een enkele bui, vanavond en vannacht meest droog

Er is tamelijk veel bewolking en eerst valt er nog een enkele bui. Aan het begin van de avond verdwijnen de buien geleidelijk en kan er geleidelijk een enkele opklaring voorkomen. De wind is westelijk, matig tot vrij krachtig, rond kracht 4, aan de kust krachtig, 6, en langs de Wadden eerst nog hard, 7Bft.

Vannacht neemt de bewolking op nadering van een storing toe en gaat het tegen de ochtend in het zuidwesten van het land regenen. De minimumtemperatuur komt uit op omstreeks 3 graden. De wind neemt af tot matig en langs de kust tot vrij krachtig en draait naar zuid tot zuidwest.

Dinsdagochtend is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De meeste regen valt in het zuiden van het land. Later in de middag wordt het vanuit het westen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7 graden. De wind is zuid tot zuidwest en matig, aan de kust vrij krachtig en in de ochtend in het zuidwestelijk kustgebied mogelijk even krachtig, 6. In de middag valt de wind in het midden en noorden waarschijnlijk kortdurend helemaal weg, om daarna later in de middag en avond zwak tot matig te worden uit noordwestelijke richting.
 • Post a new comment

  Error

  Comments allowed for friends only

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments